MOVEAT YSTAD

MOVEAT YSTAD

Vi är glada och stolta över att än en gång vara en del av Ystads matvandring med MovEat. Biljetter och mer information finner ni HÄR!

Vi kommer dagen till ära servera en höstnyhet som vi hoppas faller er alla i smaken, vilken det är återstå att se på plats! Baren kommer vara öppen hela dagen!

Varmt välkomna önskar vi på Upp eller Ner!

 

Info från MovEat:

Välkommen till premiären av MovEat i Ystad! En kul, kreativ och anspråkslös matvandring som du gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner och andra matglada.

MovEat startar på Hotell Continental. Här får du din första matbit och förses med en karta, meny och ett MovEat-armband. I din biljett ingår tio smakportioner på noga utvalda ställen. Du avnjuter smakportionerna i den ordning och takt som du själv önskar, till fots eller på cykel. Rundan tar cirka fyra till fem timmar.

De inkluderade smakstoppen:

– Hotell Continental (START)

– Upp eller Ner

– Glassmakeriet

– Grändens mat

– Sushinu

– Ystad Saltsjöbad

– Ostkällaren

– NP Bistro

Välj en av fyra avgångar: Kl. 11:00, 11:30, 12:00 eller 12:30.

Efter det första stoppet avnjuter du resterande nio smakstopp i egen takt. Önskas dryck kommer passande dryck att säljas i både hel- och halvglas.

Biljettpris: 349kr (Samtliga tio smakstopp ingår) – köp din biljett HÄR!

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta hänsyn till allergier men veganalternativ erbjuds alltid. Du väljer eventuell veganmat i samband med att du köper din biljett.